SØG MODELBLIV MODELOM OSKONTAKT
Star Kids – børnemodelbureauet 

med de små stjerner

 

Velkommen til Star Kids - Danmarks mest bredtfavnende modelbureau for børn og unge.

 

Hos Star Kids finder du de sødeste børnemodeller i alderen 0-16 år. Vores kartotek indeholder et bredt udvalg af børnemodeller og børneskuespillere med charme, selvtillid og talent. Vores modeller er levende eksempler på de små stjerner, der hver især udgør vores stolthed og passion. Vores børnemodeller synes alle sammen at modelarbejde er spændende og de har lysten til at være model.

 

Star Kids modelbureau 

 

Vi tilstræber for det første, at opnå gode og langvarige relationer med vores kunder og forretningsforbindelser. Det drejer sig ikke kun om at overholde aftaler og betingelser, men også om at være fleksible og løsningsorienterede - altid og uden undtagelse. For det andet gør vi meget ud af at holde kontakt med børnene og deres forældre, så vi kan altid vejlede vores kunder angående den enkelte model. 

 

Hos Star Kids får du meget mere end Danmarks sødeste børnemodeller. I forbindelse med booking af børnemodeller kan du også booke en hel familie og andre voksenmodeller.

Vi har også et nært samarbejde med professionelle fotografer, stylister, makeup-artister og koreografer og leverer gerne komplette løsninger til din produktion – uanset om det drejer sig om events, modeshows, reklamefilm, foto-shoots til kataloger, foldere, mv.

 

Vil du gerne høre mere om booking af børnemodeller? Så kontakt os – vi er lige her.

 

Star Kids

- hos os er alle børnemodeller stjerner!

 

Facebook

 

 
Få de seneste opdateringer fra
Star Kids på facebook