SØG MODELBLIV MODELOM OSKONTAKT
Bliv model hos Star Kids

 

Har du glimt i øjet og let til smil? Bliver du beundret for dine røde krøller, dine fregner eller dit store afrohår? Kan du danse, stå på hænder eller synge, så ikke et øje er tørt? Så er du godt på vej til at blive Star Kids’ nye børnemodel. Det kan være både sjovt og udviklende – og du får selvfølgelig et honorar for dine modeljobs. Men der er lige et par ting, dine forældre skal overveje først.

 

Det skal I overveje som forældre

 

Først og fremmest er det supervigtigt, at jeres barn virkelig har lysten. Som børnemodel bliver man midtpunkt og møder mange nye mennesker, og han eller hun skal derfor være udadvendt og tryg ved fremmede. Det er også nødvendigt at kunne være tålmodig – for selvom det er en spændende oplevelse at stå foran kameraet eller gå modeshow foran mange tilskuere, kan der nogle gange være lang og kedelig ventetid.

 

De fleste modeljobs finder sted på hverdage i dagtimerne. Som forældre til en børnemodel skal I have mulighed for at ledsage jeres barn på modeljobs i det tidsrum – eller også skal I kunne få hjælp af f.eks. bedsteforældre eller venner. I er dog aldrig forpligtede til at sige ja til et job, hvis I har andre planer.

 

Lyder det som noget for jer? Og er jeres barn i alderen 1-16 år? Så vil vi meget gerne høre fra jer. Udfyld venligst vores online-ansøgningsskema herunder og så vender vi tilbage til dig. Hvis vi vurderer at dit barn har potentiale, vil I blive inviteret til en personlig samtale. 

 

  • Star Kids er det sjoveste modelbureau for børn
  • Det skal være sjovt at være børnemodel
  • Hos Star Kids er udstråling og karisma det vigtigste
  • Vi betaler naturligvis honorar for alle modeljobs 
  • Hos Star Kids er alle børnemodeller stjerner

  Udfyld din ansøgning her  


 Facebook

 

 
Få de seneste opdateringer fra
Star Kids på facebook